Zostajemy:
2. kleyo
3. Marcins
4. Goldschmidt
5. liso7
6. damikor
8. Asika
12. minusek
13. vini639
14. kondi (Chain)
20. Skurwibak
21. Gehu
Zakładając, że Detektyw do tej pory się nie ujawniał - mógł to być KarBar i jego już z nami nie ma.
Zakładając, że ksiądz trafił dwie modlitwy - mamy co najmniej dwa pewniaki lub 3 jeżeli nie modlił się za siebie. Moim zdaniem powinien wiedzieć co trzeba zrobić w takiej sytuacji, ale tego nie napiszę
Z głosowań:
@kleyo eyo - początek to dwa razy w kondiego, później Mateos, Scratch, Antura, Scratch i dwa razy Bury Zenek - oprócz tej Antury, gdzie poszła masówka nie ma się do czego przyczepić.
@Marcins cins - Gondola, Antura x4, Scratch, minusek, Bury Zenek - poza konsekwentnym stawianiem na niewinną Anturę raczej nic ciekawego. Czy to mogło by go stawia jako miastowego? No niby mógł się upierać, że Anturę trzeba ujebać po prostu i szedł w to - czy OC by się tak zachowywał? Nie wydaje mi się szczerze.
@Goldschmidt schmidt - Damikor, Bury Zenek, naimad9, kondi x2, Scratch, brak głosu na naimad9 - przy którym się upierał i zenek. Głosowania tak se. Z dnia na dzień potrafił lecieć z miastowego w mafię, a przy swoim typie zapomniał zagłosować. Głosował na mafię, ale skuteczność 50% - Scratch był typowany do odstrzału, a Zenka nie liczę, bo miał lecieć. Do zastanowienia.
@liso7 5x Antura! Skurwibąk, naimad9 i Zenek - dosyć jednostajnie. Ładował cały czas w to samo, później zmienił, a na koniec ujebał dwa pewne nicki - Do zastanowienia.
@damikor O Ty chuju głosowałeś na mnie jako jedyny z całej gry! Dalej Mateos x2, naimad9, Antura, Scratch, naimad9, Bury Zenek - nie mam zastrzeżeń, albo jesteś przechujem i leciałeś po bandzie
@Asika Damikor, Gondola, naimad9 x2, Antura, Kleyo, naimad9, Zenek - tutaj ta chęć ujebania Kleyo ciekawa, nie pamiętam kontekstu, ale poza tym chyba nie mam zastrzeżeń.
@minusek rokoko, Bury Zenek, Mateos, Antura x2, Scratch, Bury Zenek x2 - ten remis na Anturze i cmc niefartowny. Powrót do 1 głosowania i pójścia parami - mógł by głosować z Zenkiem na rokoko, ale jakoś nie widzę tutaj większego sensu. Raczej czyścioch.
@vini639 cmc x4 - prywata?, antura, Zenek x3 - bardzo bezpieczne głosowania. cmc do skutku, antura w masówie i zenek do skutku - potencjalny typ do zastanowienia.
@kondi Kleyo, cmc x3, antura, Asika x2 i Zenek - też bezpiecznie i nieprzydatnie dla miasta, ale mniejsze podejrzenia jak u innych.
@Skurwibak Macarena, brak głosu, Kleyo x5 i później Zenek - kolejny nieprzydatny wyborca. Wyjebka czy OC? Bardziej wyjebka.
Jak coś pokręciłem to sorrki.
E: Dokładam siebie:
Gehu - pierwszy lincz bez głosu (nie było mnie - nie pisałem), później Mateos x2, Scratch, Asika, Scratch, naimad9 i Zenek - 4 odjebanych mafiosów, tak wiem że ostatnia dwójka i tak by poleciała.