Goldschmidt pisze: ↑wt maja 09, 2023 7:09 am
Jeżeli w linczu poleci Chain za 3 linijki byle gówna to będzie wiadomo na kogo głosować
Nawet gdyby to była 1 linijka to niewiele by zmieniało. Mógł sobie tam napisać co chciał, bo problemem jest to, że napisał posta o 22:10 (czyli jeszcze gorzej, bo to nie 20 minut tylko 11 minut spóźnienia, żeby nie dostać punktów) i jednocześnie w te 11 minut wymyślił takie powiązanie.
W sumie jeśli przychylić się do tezy rokoko (możliwe, że ktoś wcześniej już też to podchwycił, ale teraz jego posta widziałem), że mafia nie ogarnia to można założyć, że nie sprawdzili czy każdy coś napisał. Tyle, że musieliby jednocześnie nie ogarniać, ale pamiętać poprzednią edycję.
W ogóle pechowe jest to, że nie mamy tej bazy wiedzy w postaci starego forum, bo nie można sprawdzić jak ktoś grał w poprzednich edycjach, nie można sprawdzić jak ktoś zwykle pisze, ba nawet niektórzy pozmieniali nicki i zapominam że kondi to nie jakiś nołnejm (bez urazy) tylko Chain. Tyle, że znowu nie pamiętam jak Chain zwykle grał.
lisior pisze: Z innych spostrzeżeń też myślałem o Scratchu i KarBarze jako mafiozach
Jakie miałeś spostrzeżenia do nich, a przede wszystkim o KarBarze?
minusek pisze:
To tez ciekawe, ze jeden z drugim urządzili sobie szybką pogadankę po mordzie i w efekcie zagłosują na siebie. Kondi, ktory pisze małymi literami i Kleyo, który jakims cudem jeszcze żyje i po pierwszym mordzie miał już podium podejrzanych
Wszystkich podejrzewam, więc logiczne że ktoś jest na podium

Pogadanką bym tego nie nazwał, bo liczyłem na kolejne odpowiedzi, ale się nie doczekałem. No, może faktycznie on dopiero o 22:10 siada do kompa i dodatkowo w weekend był na koncercie Elektrycznych Gitar. No i jak zginę (ale mam nadzieję, że dopiero za jakiś czas) to powiem Wam kto był na tym podium.
Asika pisze:
Mój głos pójdzie na kogoś, kto myślę, że nie dostanie żadnych innych głosów.
Żebyś przez przypadek nie ubiła niewinnego i nikt się nie doczepił?