Tez jestem daleki od hurraoptymizmu, ale nieważne. Licza się 3 punkty, lepsze drużyny na papierze zgubiły punkty z gorszymi rywalami.
Vamos
LM: Inter Mediolan - Real Madryt [0-1]
Re: Inter Mediolan - Real Madryt [0-1]
UMARŁ KRÓL, NIECH ŻYJE KRUL.
Nie spodziewałem się aż tak dobrze ustawionego Interu. Mają tam niezły rollercoaster emocji pewnie w drużynie teraz. Ta drużyna może być bardzo mocna na wiosnę, jak już się wszystko zazębi.
Zastanawia mnie stawianie Nacho na lewej, skoro Alaba grał tam prawie całe życie.. Skoro Nacho i tak ma grać na środku, nieważne czy jako 2 czy 3 wybór.. to dla mnie logiczniej było dać pohasać Alabie na lewej.
Sam mecz to w sumie Tibo i jedna genialna akcja naszych. Wynik lepszy niż gra
Sam mecz to w sumie Tibo i jedna genialna akcja naszych. Wynik lepszy niż gra
- Goldschmidt
Jw. ten Inter był lepszy niż ten rok temu. A my wcale niekoniecznie byliśmy gorsi. Więc wyszarpanie wyniku na wyjeździe to dobry znak, i to przez tak młodych atakujących.
Nacho na boku wydaje się trochę reakcją Carlo na poprawienie wyniku z tyłu. Mam wrażenie że on tam wróci jak będziemy już solidniejsi i z Alabą może się będą nawet dynamicznie wymieniać pozycją. Ale na razie czyste konta trochę ważniejsze.
Nacho na boku wydaje się trochę reakcją Carlo na poprawienie wyniku z tyłu. Mam wrażenie że on tam wróci jak będziemy już solidniejsi i z Alabą może się będą nawet dynamicznie wymieniać pozycją. Ale na razie czyste konta trochę ważniejsze.