Dawać Lewandowskiego i zamykamy okienko.

Normalnie można byłoby się zgodzić w 100%, ale biorąc pod uwagę miniony sezon... cóż, nie zmieniłbym historii nawet gdybym mógł.Goldschmidt pisze: ↑wt cze 07, 2022 10:19 amNiedługo będzie rocznica pierwszych postów o Bernardo Silvie, który wedle doniesień dalej wolałby odejść i z Pepem czekają aż Barcelona uzbiera pieniądze.minusek pisze: ↑wt cze 07, 2022 8:12 amSkoro postawiliśmy na Eduardo, to wolałbym żeby zarząd skupił się teraz na kimś ofensywnym. Podobno kiedyś było blisko z Havertzem i problem byłby rozwiązany. IMO trzeba szukać właśnie kogoś takiego, a nie kolejnego pana nr 6 czy nr 8. Szkoda, że De Bruyne przedłużył rok temu, gość pokryłby wszystko co potrzeba na 4-5 lat.
Chichot losu, nie ma co.
Co Ty piszesz… Od lat brakuje zmiennika dla Casemiro, z roku na rok coraz bardziej brakuje zmiennika dla Casemiro, a tu nagle coś o majtkach dla kurwy… Ja to czasem mam wrażenie, że niektórzy to chcą się tak po prostu przypierdolić dla zasady. Ktoś stricte na tę pozycję był równie potrzebny jak wciąż jest potrzebne wzmocnienie prawego skrzydła i zapewnienie kogoś normalnego w przypadku absencji Karima. Defensywny pomocnik, prawe skrzydło i poważna rezerwowa 9, to, moim zdaniem, największe braki. Przecinaka kupili, teraz zrobić miejsce dla wzmocnień z przodu, czyli postarać się wypchnąć tych, którzy notorycznie zawodzą. Zrobi się luźniej to wskoczy transfer lub dwa do ataku. Póki są w klubie Mariany, Asensia i Jowicze to o transferach do napadu można zapomnieć.
Mam wątpliwości, co do tego transferu, gdyż:Volfgang pisze: ↑sob cze 11, 2022 10:21 pmCo Ty piszesz… Od lat brakuje zmiennika dla Casemiro, z roku na rok coraz bardziej brakuje zmiennika dla Casemiro, a tu nagle coś o majtkach dla kurwy… Ja to czasem mam wrażenie, że niektórzy to chcą się tak po prostu przypierdolić dla zasady. Ktoś stricte na tę pozycję był równie potrzebny jak wciąż jest potrzebne wzmocnienie prawego skrzydła i zapewnienie kogoś normalnego w przypadku absencji Karima. Defensywny pomocnik, prawe skrzydło i poważna rezerwowa 9, to, moim zdaniem, największe braki. Przecinaka kupili, teraz zrobić miejsce dla wzmocnień z przodu, czyli postarać się wypchnąć tych, którzy notorycznie zawodzą. Zrobi się luźniej to wskoczy transfer lub dwa do ataku. Póki są w klubie Mariany, Asensia i Jowicze to o transferach do napadu można zapomnieć.
On jest takim zmiennikiem Casemiro jak Camavinga czy Valverde.