Nie wiem, czy temat ma racje bytu, ale przy obecnym rozkręcaniu forum, każdy impuls się przyda.
Wątek dotyczący numerow zawodników. Kogo widzicie z danym numerem, jakie są przepisy, co można a czego nie można.
Jak wiadomo w lidze hiszpańskiej z góry narzucone są numery 1-25, a 1, 13 oraz 25 dla golkiperów.
Jak widzicie przyszłość naszych, z jakimi numerami? Mi w niedalekiej przyszłości marzy się Mbappe z 7, Pogba z 10 i Fede w przyszłości z 8.
Pytanie co z ewentualnym Halaandem
Numery zawodników
Numery zawodników
UMARŁ KRÓL, NIECH ŻYJE KRUL.
-
Re: Numery zawodników
Będzie grał z 9.
Mbappe za rok z "7", teraz pewnie przejmie "19" po wypożyczeniu Odriozoli. Ewentualnie będą jakieś większe manewry z numerami i Mendy weźmie "5", Vallejo "19", a Mbappe "23". Z tego co wiem jeśli już ktoś zagrał jeden mecz z danym numerem to nie można go zmienić.
Modrić podejrzewam, że zakończy karierę w Realu w 2023 roku i dopiero wtedy się zwolni "10". W transfer Erlinga za bardzo nie wierzę, ale jeżeli już to pewnie pierwszy sezon rozegra z "11", a "9" przejmie rok później po Benzemie.
Modrić podejrzewam, że zakończy karierę w Realu w 2023 roku i dopiero wtedy się zwolni "10". W transfer Erlinga za bardzo nie wierzę, ale jeżeli już to pewnie pierwszy sezon rozegra z "11", a "9" przejmie rok później po Benzemie.
No tak, zapomniałem o Vinim, ale myślę że mu ta "20" póki co pasuje i może jeszcze poczekać na "10" A Pogbe jeśli już to widziałbym z "5", tak jak Zizou.
Jakiego Pogbę? Was Bóg opuścił?
Właśnie, jak można w ogóle w kontekście Realu wspominać o tym patałachu bez piątej klepki? To może od razu Balotelliego też?
Ciemno nocka idym ją, ciemno nocka idym ją,
Hej, na Kotarzu, na Kotarzu, dziewki śpią.
Hej, na Kotarzu, na Kotarzu, dziewki śpią.