Być może przyszły prezydent Realu Madryt, a obecnie pierwszy od 20 lat konkurent Florentino w wyborach. Osobiście uważam, że jest to ciekawa opcja, a jako, że klub potrzebuje zmiany na szczycie, gdybym mógł oddać głos, mocno rozważałbym tę kandydaturę. Pierwszy wywiad dla Marki dobry, warto czekać na więcej konkretów, by lepiej poznać projekt i samego kandydata.
No chyba, że komisja Florentino go nie zatwierdzi, bo wciąż potrzebny jest oficjalny komunikat.
Enrique Riquelme
Re: Enrique Riquelme
Niepotrzebny temat i tak wiadomo, że Florek wygra.
Teraz pewnie tak, za rok-dwa kolejne wybory.
Jeśli chodzi o sportowe cele, to jest to Raul jako dyrektor sportowy, Rodri, może będzie grany Haaland (wywiad Pereza, który kontaktował się z agentką), plus trener doświadczony w Europie i La Lidze więc pewnie Emery.
Co o tym myślicie? Co myślicie o nim jako potencjalnym prezesie?
Co o tym myślicie? Co myślicie o nim jako potencjalnym prezesie?
Raul to jest takie trochę meh, ale z Hierro byłoby podobnie. Ale i tak dobrze, że przywraca to stanowisko, jest ono potrzebne. Doborem Raula wytrąca Perezowi na pewno trochę straszenie antimadridismo i może kilka osób zacietrzewionych prezesem spojrzało przychylniej na Enrique.
Jeśli chodzi o trenera, to oczywiście wolę Emery'ego od Mourinho, ale nie mam przekonania czy to będzie Unai, choć takie są głosy. Zaś jeśli chodzi o Haalanda, to niech się nie wygłupia, raz że agentka Erlinga to szybko sprostuje, jeśli padnie jego nazwisko - a dwa, wiadomo, że on ma kontrakt do 34 chyba i żadnych gwarancji tutaj nie będzie (a niby je ma, ale może też wygłupy). Według mnie to będzie inny zawodnik.
Dałbym mu szansę, także, a może głównie dlatego, że Florentino jest do dymisji. Florentino wziął na siebie ostatni sezon (zwalniając Alonso) i przegrał, przegrywa też wizerunkowo w ostatnich latach w każdej sprawie.
Jeśli chodzi o trenera, to oczywiście wolę Emery'ego od Mourinho, ale nie mam przekonania czy to będzie Unai, choć takie są głosy. Zaś jeśli chodzi o Haalanda, to niech się nie wygłupia, raz że agentka Erlinga to szybko sprostuje, jeśli padnie jego nazwisko - a dwa, wiadomo, że on ma kontrakt do 34 chyba i żadnych gwarancji tutaj nie będzie (a niby je ma, ale może też wygłupy). Według mnie to będzie inny zawodnik.
Dałbym mu szansę, także, a może głównie dlatego, że Florentino jest do dymisji. Florentino wziął na siebie ostatni sezon (zwalniając Alonso) i przegrał, przegrywa też wizerunkowo w ostatnich latach w każdej sprawie.
Ja widzę, że jednak nick nie jest przypadkowy.